În luna mai, eliberează-ți agenda şi pregăteşte-te pentru o serie de  16 cursuri şi seminarii regionale organizate de echipa INFRAED.

Echipa Infraed revine cu subiecte noi adresate angajaților din domeniul educaţiei, experţi MEN, ISJ şi CNDIPT şi te aşteaptă în luna mai cu 16 cursuri şi seminarii în următoarele oraşe: Bucureşti, Iaşi, Buşteni, Predeal, Constantă, Băile Olăneşti, Cluj-Napoca, Băile Herculane şi Poiana Braşov.

photo-1454165804606-c3d57bc86b40

Cele 16 seminarii de instruire acoperă toate regiunile ţării şi te pregătesc pentru viitorul în educaţie, familiarizându-te cu noi instrumente, metode sau perspective ca să-ţi îndeplineşti misiunea în educarea şi formare a generaţiei de mâine. Temele abordate în cadrul evenimentului vizează instruirea în folosirea metodologiilor şi instrumentelor elaborate cu privire la educația și formarea e profesională în România precum şi infrmarea asupra utilizării Metodologiei de actualizare şi monitorizare PRAI şi a documentelor de planificare strategică la nivel regional PRAI.

Cele 16 seminarii regionale se înscriu în sub activitatea 9.1 şi 9.2 a proiectului Infraed şi se adresează membrilor grupului țintă după cum urmează:

  • 1 seminar pentru membrii grup țintă din Inspectoratele școlare, din Ministerul educației Naționale și din grupul țintă selectat la nivelul CNDIPT.
  • 1 seminar pentru membrii grup țintă parteneri social membri în Consorțiile regionale

Aici găsiți lista completă a cursurilor și seminariilor programate în luna mai 2019.